Professionele 5 sterren service

 

Een verkennend gesprek, om het in een muzikale term uit te drukken, om de violen gelijk te stemmen. Ik hoor graag je verwachtingen. Een degelijk plan van aanpak is ook in ons vak belangrijk. Hoe ik te werk ga lees je hier.
Zowel voor, tijdens als na je feest hanteert Discobar Studi-jo een duidelijke communicatie. Goede afspraken zorgen immers voor duidelijkheid en vertrouwen. Voorwaarden, richtlijnen, prijzen worden transparant gecommuniceerd.
Als ik bijvoorbeeld je getekend contract ontvang dan informeer ik je ter bevestiging van goede ontvangst.
Dresscode? Gekleed volgens het type feest. De éné keer zakelijk, dan weer casual of volgens het thema van jouw feest; in Disco outfit, carnavalesk tijdens een Après-Ski party of carnaval party. You name it en ik ga graag mee in jouw verhaal.
Een degelijke professionele klank- en lichtinstallatie die mag gezien zijn. Netjes onderhouden materiaal van jonge leeftijd. Ik zorg regelmatig voor vernieuwing en verbetering van materiaal wat alleen jouw feest ten goede komt.
Last but not least, een feest muzikaal verzorgen of draaien is een vak. Een vak dat ik al meer dan 30 jaar met plezier en enthousiasme mag uitvoeren. 

Verken de do's and don'ts en ontdek de valstrikken. 

Met 30 jaar ervaring, zorgt Discobar Studi-Jo, keer op keer voor een geslaagd TOP feest.
Twijfels? Bekijk de Facebook pagina, Youtube filmpjes, Google Reviews of luister naar mixen op Soundcloud.
De beste dansmuziek van vroeger en nu naar jouw wensen
Persoonlijke aanpak omdat
jouw
feest anders is
Ik voel het feest aan
en speel in op de sfeer
Een geslaagde onvergetelijke dansavond, zonder zorgen
100% dansgarantie aan
een eerlijke prijs